Wij sluiten tijdelijk onze vestigingen!

update 2 april 2020

Naar aanleiding van de verscherpte corona-maatregelen is de tijdelijke sluiting van onze vestigingen verlengt tem 4 mei. Geen nood, we staan nog steeds klaar voor jou met een optimale klantenservice om je op weg te helpen bij het opmaken van offertes, maken van afspraken of het herstellen van prioritaire voertuigen.

Welke maatregelen worden er bij Mertens intern genomen tijdens de coronacrisis?

Naast de gekende tips van de overheid, ondernemen wij nog enkele acties om de veiligheid van onze werknemers te garanderen in onze vestigingen:

Werkplaats: we hebben 1 team opgesteld die operationeel is. Zij zorgen voor de eerste hulp bij panne of herstellingen van prioritaire voertuigen. Bovendien zorgen we ervoor dat er maximale afstand wordt gehouden tussen onze collega’s, en zijn mondmaskers en handgels steeds voorradig.


Verkoop: werkt van op afstand, dat wil zeggen dat zij van thuis uit werken in een digitale omgeving.

 

Zijn de Mertens vestigingen open tijdens de coronacrisis?

Alle onze vestigingen zijn tijdelijk gesloten tot en met 4 mei. Maar we blijven stand-by om je verder te helpen! Je kan ons bereiken via email, telefoon, facebookchat, whatsapp,…

 

Ik had graag een afspraak gemaakt voor onderhoud/herstelling van mijn wagen, kan dit?

Je kan zeker een afspraak maken voor onderhoud,  het snelste ga je hier geholpen zijn om je afspraak in te plannen via de website van jouw garage (Dendermonde, Lokeren, Sint-Niklaas). 

Had je toch graag nog iemand gesproken of ben je onzeker over een lampje dat brandt? Dan kan je ons contacteren via 03 760 17 27 of via chat. 

 

Wat met mijn wissel van mijn winterbanden naar zomerbanden?

We hebben een collega die continu op de baan is om bij jou thuis (met de nodige afstand en voorzorgsmaatregelen) jouw zomerkit te monteren. Wens je graag een afspraak? bruno.croegaert@garage-mertens.be

 

Wat als ik een dringende panne heb?

Indien je een technische panne of lekke band hebt kunnen de collega's van assistance je verder helpen:

VW/CVI Assistance: 02/756.86.88

Audi Assistance: 02/756.86.81

Skoda Assistance: 02/756.86.89

Uiteraard is het belangrijk dat jouw voertuig steeds veilig is. Wanneer je bijvoorbeeld belangrijke slijtage aan je wagen of banden vaststelt, of wanneer de verwittigingslichten op jouw dashboard je op een mogelijk defect wijzen, is het waarschijnlijk niet veilig om met jouw wagen op de openbare weg te rijden. In dat geval bel je ons best even op.

 

Ik moet naar de keuring wat nu?

De keuringscentra zijn weer open sinds woensdag 25 maart. Gezien de situatie en de achterstand zal dit enkel zijn voor de bedrijfs- en transportvoertuigen, bussen, prioritaire voertuigen en technische herkeuringen.

Voor de andere categorieën (waarvan het keuringsattest verstreek na 13 maart 2020) zal de termijn verlengd worden met 4 maanden, na het opheffen van de crisismaatregelen.

 

Ik heb een nieuwe wagen in bestelling, wat nu?

Door dat de fabrieken binnen de VAG groep verplicht gesloten zijn is de kans reëel dat de vooropgestelde leveringsdatum zal verlaat worden. We volgen hier alle updates die we krijgen strikt op en brengen jullie op de hoogte van zodra deze fabrieken opnieuw operationeel zijn. Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail

 

Voor Audi: dennis.van.dooren@garage-mertens.be

Voor Volkswagen: rudi.poelman@garage-mertens.be

Voor Skoda: marc.dekegel@garage-mertens.be

Voor CVI: bert.vanhemelrijk@garage-mertens.be

Voor My Way: tom.ninane@garage-mertens.be

 

Kan ik nog accessoires/onderdelen bestellen voor in mijn wagen?

Dieteren heeft besloten om alle leveringen, zowel thuis als bij de concessiehouders, stop te zetten voor onbepaalde tijd om de veiligheid van zowel jou als onze collega’s te garanderen.

Mocht je vragen hebben over jouw bestellingen kan je steeds jouw vraag stellen via het volgende adres: eshop@dieteren.be

 

Heb je nog bijkomende vragen?

Je kan ons contacteren per vestiging en dit van maandag t.e.m. vrijdag van 8u-17u.

Mertens Dendermonde/ Carrosserie Mertens Hoogveld:
dendermonde@garage-mertens.be
052 22 03 03

Mertens Lokeren
lokeren@garage-mertens.be
09 340 43 50

Mertens Sint-Niklaas / Autoschade Raf
sint-niklaas@garage-mertens.be
03 760 17 27