Volkswagen Caddy Beach, California 6.1 en Grand California

Spot deze modellen nu bij Mertens Sint-Niklaas!

Grenzeloze vrijheid op vier wielen

Inslapen onder de sterren. ‘s Ochtends gewekt worden door het ruisen van de zee. Andere landen verkennen en u toch overal thuis voelen: de California 6.1 biedt pure vrijheid. Met zijn comfortabele binnenuitrusting en doordachte details maakt hij van iedere trip een onvergetelijk avontuur. Geniet van uw onafhankelijkheid en reis naar waar u maar heen wilt. Met alles wat u nodig hebt binnen handbereik.

Meer vrijheid – ook in het interieur

Iedere dag nieuwe landen, culturen en plaatsen ontdekken. En u toch overal thuis voelen. De California 6.1 is uw woonkamer voor onderweg. Het ruime interieur biedt plaats genoeg voor iedereen. En ook alle lievelingsknuffels en vakantielectuur kunnen probleemloos mee. Koken, slapen, relaxen – precies zoals thuis. Alleen staat de wereld voor de deur.

Uw favoriete hotel. Altijd bij de hand.

Op de mooiste plekjes ter wereld staat niet altijd een hotel om te overnachten. Tenzij u uw eigen hotel meebrengt: de California 6.1 biedt u met het ruime bed bovenaan genoeg plaats en comfort om van uw mooiste vakantiemomenten te dromen of in te slapen op het zachte ruisen van de golven.

Precies de juiste. Voor stad en strand.

Mogelijkheden zover het oog reikt. Al meteen in de cockpit zit het vol nieuwe ideeën die uw reis naar mooie oorden en uw verblijf buiten de gebaande baden tot een onvervalst avontuur maken. U kunt onder meer uw hart ophalen aan een Digital Cockpit met hoge resolutie, multimedia- en infotainmentsystemen van de nieuwste generatie en ultramoderne verbindingsmogelijkheden met Volkswagen We Connect.

Puur rijplezier: op elk terrein.

Om aan de rit naar uw vakantiebestemming nog meer plezier te beleven, kunt u in de California 6.1 kiezen uit verschillende motor-transmissiecombinaties. De vierwielaandrijving 4MOTION staat voor hoge trekkracht op zowat elk terrein, terwijl de DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling door zijn zachte manier van schakelen voor een merkbaar groter rijcomfort zorgt.

Hoog comfort. Ook tijdens het rijden.

De California 6.1 is perfect voor een roadtrip langs de kust. Maar ook voor een shoppingtocht door de stadsjungle. En dat allemaal dankzij het verkeersbordenherkenningssysteem, de flankbescherming, de zijwind-, rijstrook- en parkeerassistent en de uitparkeer- en aanhangwagenmanoeuvreerhulp.

En zijn grote broer biedt u als een volledig uitgeruste vakantiewoning nog dat beetje meer. Meer ruimte. Meer comfort. Meer vrijheid de Volkswagen Grand California:

Ontspanning neemt toe

Vrije tijd is er om tot rust te komen. Met de Caddy Beach benut u elke minuut. Geniet van de standaard interieurelementen zoals het brede uitklapbed, de ondoorzichtige klemgordijnen voor de voorruit, de gordijnen met magneet voor de zijruiten, de praktische bergtassen, de klaptafeltjes voor de achterstoelen en nog talrijke andere details die ontspanning zo bereikbaar mogelijk maken.

Kleine woning. Grote vrijheid.

Nergens beter dan thuis. Maar waar dat is, bepaalt alleen u: maak van uw Caddy Beach gewoon uw mobiele vakantiewoning dankzij het optionele Camping-pack. Daar zit in: een 2,3 x 2,0 meter grote tent voor de kofferklep, twee klapstoeltjes, een tafel en een ventilatierooster voor de schuifdeur. En dankzij de magneetlamp of de minizaklamp kan u  elke vakantiedag nog lang na zonsondergang laten wegdeemsteren.

Voorbereid van bij het begin

Niets mag uw reisplannen hinderen. Dus ook geen lastige wegen of weersomstandigheden. Met het optionele Alltrack-pack bent u optimaal uitgerust voor al uw trips. Het omvat onder meer de lichtmetalen 17-duimvelgen Quito, een zwarte koetswerkbescherming onderaan met zilverkleurige randen, mistlampen en robuuste koetswerkbeschermplaten. Verder maken de dakrails het eenvoudiger om fiets- of bagagedragers te bevestigen en bieden de lichtabsorberende privacyramen nog meer rijcomfort. Zo kan de vakantie onmiddellijk beginnen!