Mertens Sport Experience

22 en 23 maart 2020 – Ingolstadt

Beleef onvergetelijke momenten door deel te nemen aan onze Mertens Sport Experience welke zal plaatsvinden in het Duitse Ingolstadt op 22 en 23 maart 2020!

Onze Mertens Sport Experience biedt je de mogelijkheid aan om een high level netwerkevent te combineren met twee anderen unieke activiteiten.

Factory Tour

Een rondleiding door de Audi fabriek is een hoogtepunt van je bezoek aan het Audi Forum. Je ziet hoe met de modernste fabricagetechnieken, minutieus een nieuwe Audi ontstaat. In Ingolstadt rollen de Audi A3, A4, A5 en Q5 van de band.

Track Experience met de Audi R8 V10 plus en de Audi S4 Avant

Sportiviteit, passie en dynamiek, drie begrippen die je aan den lijve zult ondervinden tijdens onze ontdekking op het circuit. Treed binnen in de wereld van de Audi-circuitopleidingen en beleef een nieuwe dimensie van dynamisch rijden met een adembenemende sportwagen van Audi! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de sportiviteit en superieure prestaties van de Audi R8 en verken je de fysische grenzen van het autorijden. De Audi R8 die ontstaan is uit de sterkste ideeën van Audi zal je een onvergetelijk gevoel bezorgen! 

Wens je meer info? Contacteer ons via bo.debock@garage-mertens.be