Groep Mertens plaatst 2 nieuwe laadpalen!

Groep Mertens heeft twee nieuwe laadpalen met een laadsnelheid van 50kW voor elektrische voertuigen laten plaatsen, deze zijn zo goed als de enige in de regio met deze snellere laadcapaciteit. Eén exemplaar staat op de parking van Mertens Lokeren, de andere laadpaal staat op de parking van Mertens Sint-Niklaas.

Deze plaatsing leek ons zeker nodig omdat we in onze verkoopcijfers merken dat het elektrisch rijden in stijgende lijn evolueert. Ook de automerken zitten niet stil en bouwen op hun beurt steeds meer aan nieuwe elektrische modellen.

Met deze laadpalen willen we het elektrisch rijden in onze regio ook aantrekkelijker en eenvoudiger maken. Beide locaties zijn gelegen in een industriepark waar er behoorlijk wat verkeer actief is, dit maakt het de bestuurders ook mogelijk om hun traject comfortabel verder te zetten.

Hoe lang duurt het laden dan ongeveer? Dat verschilt sterk per auto, het vermogen waarmee deze wagen kan laden en het vermogen dat de laadpaal biedt. Je kan bijvoorbeeld uitgaan van een maximale laadsnelheid van 85km per twintig minuten bij 50kW vermogen.

 

Mertens Sint-Niklaas: Europark-Zuid 1, 9100 Sint-Niklaas

Mertens Lokeren: Brandstraat 19, 9160 Lokeren